Model de videochat - Angajare videochat Bucuresti
197
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-197,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Model incepator

Ce presupune?

In ceea ce priveste dorinta ta de a incepe o cariera in domeniul videochatului, te asiguram de faptul ca nu este nevoie sa ai experienta. Suntem in cautarea de noi colege care isi vor sa ni se alature.

Majoritatea modelelor incepatoare au acceptat un job in acest domeniu, reusind sa fac performanta in domeniu. Ca si model de videochat beneficiezi de numeroase avantaje, printre care:

 

  • Castiguri lunare fixe + bonusuri in functie de anumite criterii
  • Trianing-uri pentru a te adapta acestui domeniu
  • Servicii de styling si infrumusetare
  • Crearea unui portofoliu cu ajutorul sedintelor foto profesionale
  • Comision stabilit la inceput
  • Contract legal + asigurare medicala
  • Echipament de ultima generatie

Program: Pauzele si programul de lucru il vom stabili impreuna, fie ca alegi sa lucrezi in tura de noapte, de zi sau part-time, fiecare angajat are dreptul la relaxare, nu ne dorim ca modelele noastre sa fie constranse in vreun fel.

 

Castigul: Pentru un model incepator, castigurile inregistrate in cadrul studioului nostru sunt in medie de peste 5000 Lei/lunar. Comisionul se va stabilii la inceputul angajarii tale, deoarece ne dorim sa lucram la un nivel profesionist, iar fiecare model sa fie rasplatit pe masura.

 

Experienta: Nu este necesar sa ai experienta. Chiar daca nu stii prea multe despre acest domeniu, dar iti doresti sa incepi o cariera, noi te vom ajuta sa te adaptezi pentru a avea rezultatele dorite.

 

Te asteptam cu drag sa faci parte din echipa noastra !

Cat castiga un model incepator?

a
4000

Lei / Prima luna

a
5000

Urmatoarele luni

a
6500

Peste 6 luni

Daca iti doresti mai multe informatii sau vrei sa te angajezi in cadrul studioului nostru, nu ezita sa ne contactezi.