Modele in videochat - Angajari Bucuresti Videochat
210
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-210,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Model Top

Cum ajungi un model de top in videochat?

Nimeni nu-ti poate garanta veniturile tale! Un model de top este o persoana care a reusit sa acumuleze anumita experienta in acest domeniu, iar acum este una dintre cele mai cautate persoane in platformele de videochat. Atunci cand ajungi la acest nivel, cu siguranta veniturile, beneficiile si avantajele tale sunt mult mai mari in comparatie cu un model care se afla la inceput de drum.

Un model de top poate inregistra venituri de peste 3000$ intr-o singura luna. Acest lucru se obtine datorita experientei, abilitatilor dobandite si nu numai.

Desi experienta ta este una destul de mare in domeniu, exista cazuri in care un model de top ajunge la aceleasi  venituri ca unul incepator. Depinde foarte mult atunci cand schimbi studioul, perioada de acomodare si daca studioul investe in cariera modelului.  In general, un model cu o astfel de experienta cunoaste cat de importanta este propria imagine, competentele de care are nevoie pentru a genera astfel de venituri.

Sunt persoane care dupa ce au atins un anumit nivel in videochat, devin trainer pentru  persoanele care isi doresc sa faca parte din acest domeniu.

Frumusetea si ingrijirea atenta acordata propriei persoane este un avantaj foarte mare in aceasta categorie a modelelor, insa nu este totul. Ca si model cu o experienta destul de mare, este important sa ai o atitudine pozitiva, exista cazuri in care un model, desi are experienta in domeniu, lucrurile invatate sa nu fie tocmai corecte, de aici si motivul pentru care nu ai succes foarte mare desi lucrezi de mult timp. De aceea, atunci cand un model cu experienta schimba studioul, are nevoie de timp pentru a se acomoda, ce-i drept mult mai scurt, asta depinde de la o situatie la alta.

Modelele de top ajung si la sume de peste 4 zerouri intr-o singura luna, in aceasta industrie lucreaza foarte multe persoane, insa nu toate reusesc sa faca performanta.

Castigurile unui model de top

3000

$ / Lunar

5000

$ / Lunar

8000

$ / Lunar

Iti doresti sa fii un model de top? Lasa-ne un mesaj si noi te ajutam!