Videochat - Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti!
202
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-202,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Videochat

Ce este videochatul?

Presupune o convorbire adult sau non-adult, in urma careia ai niste beneficii. In aceasta industrie nimic nu este ilegal, totul se bazeaza pe incredere si responsabilitate fata de meseria ta.

Popularitatea in online este cheia succesului pentru a deveni un model de top in acest domeniu, statut care iti va aduce numeroase satisfactii.

 

 

In videochat, cel mai important este profilul tau online. Odata ce ti-ai ales site-ul in care vei lucra, este important cum apari in mediul online. Imaginea si profilul tau pot atrage numerosi admiratori, atfel incat acestia sa doreasca sa poarte o discutie in privat cu tine.

Daca alegi sa lucrezi intr-un studio de videochat, sansele sa devii cunoscuta mai repede sunt mai mari deoarece, se investeste foarte mult in imaginea modelelor online, se organizeaza training-uri, sedinte foto si de make-up pentru a va pune in valoare punctele forte.

Modele sunt foarte importante pentru noi, de aceea fiecare este rasplatit pentru munca depusa si in plus la anumite perioade de timp, ai posibilitatea de a beneficia de numeroase bonusuri pentru nevoile tale.

 

Atunci cand alegi un job in videochat este foarte important sa intelegi faptul ca se bazeaza pe comunicare, limbajul corpului si alte detalii care pot face diferenta intre modelele online angajate. Fie ca esti o persoana extrovertita sau mai linistita, trebuie sa te assiguri ca acest domeniu prezinta un interes pentru tine. Este foarte dificil sa faci bani din ceva ce nu iti place, asa ca inainte de a accepta job-ul asigura-te ca este ceea ce iti doresti.

 

In videochat, prima impresie conteaza, ca si in viata de zi cu zi. Trebuie sa ai o atitudine pozitiva atunci cand discuti pentru prima data cu cineva, sa fii deschisa si zambitoare. Un model nu trebuie sa grabeasca niciodata discutiile, este important sa lase totul sa vina de la sine, fara insistente pe anumite teme. Interlocutorul tau poate deveni fidel in urma primei intalniri.

 

Cu timpul, vei capata experienta si vei invata sa cunosti oamenii de la prima aparitie, reusind sa stii ce isi doresc dinainte de a-ti spune. Un model cu experienta va stii intotdeauna ce atitudine trebuie  sa abordeze pentru fiecare admirator in parte.

Videochatul de acasa vs. Videochat studio

Acasa

Videochatul de acasa este o forma de a lucra cu un studio, in care nu este necesar sa vii la studio si poti avea acces la platformele folosite de catre studioul cu care colaborezi intr-o anumita masura.

 

Avantaje:

 • Lucrezi cat vrei, cand vrei – nu este nevoie sa ai un program stabilit, in functie de cat doresti sa lucrezi, asa vor fi si veniturile tale.

 

Dezavantaje:

 • Lipsa unui personal care sa-ti explice cum se utilizeaza platformele si sa-ti asigure suport cand intampini probleme
 • Cheltuielile privind echipamentul tehnic
 • Iti asiguri singura garderoba, amenajarea camerei si serviciile de infrumusetare

Studio

Atunci cand alegi sa lucrezi in cadrul unui studio in detrimentul celui de acasa, poti fi sigura ca este cea mai buna alegere.

Poti veni la munca ca la un job normal, in care iti alegi cum sa lucrezi, iti respecti programul si ai un salariu fix.

 

Avantaje:

 • Contract de munca
 • Salariu fix
 • Bonusuri
 • Training-uri
 • Echipamente si conditii de lux

 

Dezavantaje:

 • Programul fix
 • Cheltuieli lunare cu privire la training-urile extra sau cursuri, etc.

Daca iti doresti sa ai venituri considerabile si sa explorezi un domeniu nou, te asteptam cu drag!